emelie malmgren

jo men nu blev det såhär
in i bloggen lite text bara

Att ta på Bloggosfären, 20 år senare.

Threads, Bloggfrossa och Mannen som blev trött

Det flöt förbi i flödet på Threads, Bloggfrossa, och det klack till i mig på ett sätt som bara en Madeleinekaka kan frambringa minnen. Den där perioden i mitt liv då jag inte gjorde så mycket annat än lekte med kod och byggde bloggar. Då jag hängde på webForum och snackade webbstandard, xhtml vs html5, och livet och grejer. Perioden är i minnet tonsatt av Red Hot Chili Peppers.

Det var lite roligt, att Bloggfrossa skulle dyka upp på Threads. Jag blev själaglad.

Vilket skimmer jag fick/får i blicken av tanken på Bloggosfären som höll igång då som ivrigast 2004-2007. Det som var så roligt; att nätverka med bloggarna och skriva om allt från världsläget till ”Jag har ätit pannkakor!”. Det som sedan gick i en annan riktning med Facebook och Twitter. Därefter gick jag all in på Instagram i ett drygt decennium. Så knöts allt samman på Threads. Så tokigt. Internetbubblan jag befinner mig i var inte större än att något som kom ur min bubbla då kunde komma in i min bubbla såhär långt senare.

Bild: helt orelaterad från Motala ström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.