emelie malmgren

jo men nu blev det såhär
in i bloggen lite text bara

Och bilen går bra?

Jamen sen sist har jag börjat läsa på LiU, omplacerat mina kaniner – och gått med i två föreningar vid universitetet: en om foto och en om film, en digital bokcirkel, samt tangoföreningens styrelse. Allt hör ihop. Det ena fick mig att inse att jag inte kan ägna alla mina dagar åt att städa helt frenetiskt efter kaninerna. Tomheten efter kaninerna fick mig att dra slutsatsen att jag behöver träffa fler människor. Men ja även för att det är 12 år sedan jag byggde tangoföreningens webbplats och den behöver en uppdatering.

På LiU skriver jag på en uppsats som berör Norrköpings spinnhus, samt läser en fördjupning om socialdemokratin. Det är väldigt roligt. Det krasar lite i hjärnan av att få tänka både stort och smått.

Och! Jag har också skaffat en ny liten vän; ett Auto Chinon 50mm f/1.7.
Det ska bli väldigt roligt att lära känna det.

Det var nog allt för nu. Hur går det för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.