emelie malmgren

jo men nu blev det såhär
in i bloggen lite projekt bara

PT Magnus Örje

Det är ingen underdrift att säga att träning är något som är mycket viktigt för mig, varför det känns helt naturligt att också vilja att andra upptäcker detta verktyg till hälsa och välmående. Någon i min närhet som är minst lika brinnande passion för träning, hälsa och välmående är Magnus med 30 år som instruktör i ryggen, och snart 20 år som personlig tränare.

Tillsammans har vi byggt upp hans nya professionella webbplats. www.ptmagnusorje.se

Naturligtvis med en blogg, det skulle inte vara en sajt signerad Emelie Malmgren om det inte också fanns en blogg. (Bloggar har jag byggt sedan 2004 vilket är lika länge som Magnus har varit personlig tränare.) Alla har vi något vi brinner lite extra för.

Hur eller hur; in och läs om hur Magnus kan hjälpa dig finna styrsel i din träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.