emelie malmgren

jo men nu blev det såhär
in i bloggen lite text bara

Jag vill ju inte skryta men.. jag är ju briljant på internet…

En knuff från oväntat håll fick mig att se över min LinkedIn-profil, varför jag insåg att jag inte kom åt den (eftersom jag bytt förnamn, mailadress, och försnillat lösenordet efter sju års frånvaro). Sagt och gjort; jag skapade en ny profil och började lägga till varenda kollega eller vän. Jag har insett att jag är något av skomakarens barn när det kommer till porträtt så jag ska piffa till mig lite och ta något tjusigt att använda i dessa sammanhang. Ingen är väl egentligen förvånad att fotografen inte är med på bilden.

Hursomhelst. Därefter hörde LinkedIn av sig om att det var löst med mitt första konto varför jag stängde ner det andra och påbörjade lägga till personer till den. Kände mig väldigt professionell och briljant.

Något som är väldigt professionellt och briljant är annars Arbetsförmedlingens webbplats. Herre Min Get, så användarovänlig den är. Det är bara att innerligt hoppas att jag inte behöver spendera alltför lång tid där.

Nå, hur eller hur, jag har sökt några administrativa tjänster och hoppas på svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.